ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΛΟΓΟΤΥΠΟ Erasmus+

Το πρόγραμμα Erasmus+ έχει ήδη ξεκινήσει και μαζί με αυτό ξεκίνησε και το ταξίδι μας από το παρόν στο παρελθόν!

Πρώτη δραστηριότητα των παιδιών ήταν να ζωγραφίσουν και να δημιουργήσουν το λογότυπο του  προγράμματος το οποίο θα συνοδεύει τα κείμενα των χωρών του project μαζί με το σήμα βεβαίως της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Στη δραστηριότητα συμμετείχαν όλες οι τάξεις του σχολείου μας.

Κατόπιν οι μαθητές/τριες μας κλήθηκαν να επιλέξουν με ψηφοφορία τα τρία καλύτερα έργα που θα στέλναμε ως πρόταση. Η επιλογή ήταν δύσκολη διότι όλα τα έργα ήταν πραγματικά εκπληκτικά. Η ψηφοφορία ανέδειξε τα έργα των μαθητριών Κυριακού Ουρανίας (ΣΤ1_1o), Φανταράκη Σοφίας (ΣΤ1_2o ) και Αργυροπούλου Βασιλικής (Ε2_3o ).

Τη Δευτέρα 5 Νοεμβρίου 2018 αναρτήθηκαν στον πίνακα ανακοινώσεων του Erasmus+ τα προτεινόμενα έργα όλων των συμμετεχόντων χωρών προκειμένου να ψηφίσουν, ποιος άλλος,  τα παιδιά το πιο κατάλληλο λογότυπο του προγράμματος. Η ίδια διαδικασία πραγματοποιήθηκε την ίδια ημέρα σε όλες τις συμμετέχουσες χώρες. Η ψηφοφορία έγινε όπως ακριβώς και στο διαγωνισμό της EUROVISION.

Ως καλύτερο έργο για το λογότυπο του προγράμματος, από τα 15 έργα που προτάθηκαν από τις 5 χώρες , ψηφίστηκε το έργο της Κροατίας(Croatia logo 1) ενώ οι «κολυμβητές» μας (Greece logo 1) βγήκαν τρίτοι!  Η ψηφοφορία ήταν ως εξής:

ΚΡΟΑΤΙΑ : 45 points

ΙΤΑΛΙΑ :  44 points

ΕΛΛΑΔΑ :  40 points

Στο συνημμένο αρχείο παραθέτουμε όλα τα έργα των παιδιών , το τελικό έργο που ψηφίστηκε ως λογότυπο του προγράμματος.

Θα σας ενημερώνουμε συνεχώς για τις επόμενες δράσεις μας!

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab

Download